Koude Douche - Berichten en Reacties op een Koude Douche

Post a reply || Back to Koude Douche - Berichten en Reacties op een Koude Douche


bad-winkel.nl behandeld klachten in hun eigen voordeel

Delete this post Submitted by Smits on 03/Nov/2010
84.27.228.13

Message:

Via bad-winkel.nl kocht ik 2 wasmanden. Omdat ik ze kocht via een webshop, wist ik dat ik ze kon retourneren als ze niet naar wens zouden zijn.

Met de gedachte dat als het niet zo passen in onze nieuwe badkamer ik ze toch terug kon sturen. Immers geldt hier de wet kopen op afstand, waarbij de consument in alle gevallen de producten retour kan sturen binnen een x aantal dagen.

Nadat ik het had gemeld bij bad-winkel.nl dat ik ze terug wilde sturen, werd me medegedeeld dat dit in principe niet kon, maar via tussenkomst van safe2shop.nl gaven ze uiteindelijk toe de manden terug te betalen.

Een dag na mijn melding van de retourzending aan bad-winkel.nl kreeg ik een bericht dat het bedrag alleen retour geboekt zou worden als de manden onbeschadigd retour zouden komen. En wat denk je, nog een dag later kreeg ik een mail met foto's van de doos, waaruit bleek dat de doos dusdanig zwaar beschadigd was dat de manden aan de binnenkant(?) waren afgebroken. De manden waren wel zo stevig verpakt dat het echt onmogelijk was dat ze onder normale omstandigheden nooit in deze mate beschadigd konden zijn.

Gelijk bij TNT geļnformeerd of het pakket inderdaad beschadigd was afgeleverd. Dit bleek volgens TNT niet het geval te zijn.
Volgens bad-winkel.nl was de doos zo zwaar beschadigd doordat er mee gegooid was (het pakket woog 9 kilo??)of er iemand op was gaan staan. Aangezien TNT ook aangaf dat de doos bij zo'n zware beschadiging nooit bij de ontvanger wordt afgeleverd, maar retour naar de verzender gaat, is het mij allemaal wel duidelijk.

bad-winkel.nl was gewoon niet van plan om het bedrag terug te betalen en hebben op deze manier alsnog hun geld (€ 150,-) niet terug hoeven storten.

Het lijkt mij een duidelijke zaak voor een koude douche.


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts